maandag 28 september 2015

Verliefd op ons huis!

Nu bijna al het glas er in zit, zien we hoe mooi ons huis aan de buitenkant wordt.We kunnen er naar blijven kijken, zo mooi vinden we het zelf!






Ook vanuit de binnenkant ziet het er supergaaf uit!

Helaas was het glas voor de achterdeur verkeerd geleverd en een woonkamerruit helemaal niet geleverd. Deze ruiten kom er aankomende week in. Samen met de drie getoogde ramen. Erg benieuwd hoe dat eruit gaat zien!

Bijgaand nog een foto van ons mooie metselwerk van ruim een week geleden. De vorige foto was niet zo duidelijk, daarom op verzoek nu een betere foto.

Afgelopen weekend heeft Joost alle sleuven in de muur gefreesd. De sleuven zijn voor elektra, waterleidingen en afvoer/riolering. Na het freesen moesten alle sleuven uitgekapt worden met de boorhamer. Een mooi klusje wat Joost en Linda hebben afgewisseld, want het is best hard werken... Het uitkappen in het voorhuis en de keuken is klaar. En ook alle rotzooi die dit gaf is al opgeruimd.

De woonkamer, bijkeuken en bioscoop moeten nog. Dit heeft trouwens geen haast omdat we ons nu focussen op het voorhuis.

De buizen voor elektra liggen er in de badkamer al in.

De komende weken kunnen we meters gaan maken. We hebben namelijk bijna vakantie, lekker! We gaan ervoor om dit jaar Kerst al in ons huis te vieren, dus die (klus)vakantie is zeer welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten